Followers

Tuesday, January 19, 2010

Jangan Layan



Jangan Layan

Bila mood swing, rasa macam nak marah je bila chatting ngan kekawan. Baik jauhkan diri sendiri dan pasang lagu kuat2 sambil goyangkan badan ke kiri dan kekanan, lompat2 shake the stress away they say.




The lotus eater

Ataupun, pilih lagu yg gila2 dan melalak2 sepuas hati.

Pastikan jangan bercakap ngan sesape in da process of "shaking" sebab nanti tak pasal2 orang yang tak berdosa kena marah.

Follow me follow me if you feel me.

Okay dah mengarut da ni. Good night people.



I love my legs.

10 comments:

Saiful Ridzuan said...

Hahaha! the lotus eater??? whaa? alright and oh gila vain! "i love my legs" *sigh*

k.A said...

i did the same thing kalau not in the mood.

syazaza ;] said...

same with me >.>
kalau bad mood, stay away from other people XD

AdiE said...

yeah!!
exactly...jgn lyn sgt mood yg x betol tu...
couldn't agree more dude..

~daniel adie~

Aiman Ariffin said...

Wan: hahahahahahahaha read up on the lotus eater.

I DO LOVE MY LEGS. happy je tgk ahahahah alhamdulillah bersyukur

Aiman Ariffin said...

K.A: mmg mujarab gila kan? hahaha

Aiman Ariffin said...

Syaz: true2, nanti tak pasal2 satu kampung kena angin tornado

Aiman Ariffin said...

Adie: haha ya man. glad that we think alike

Aliph said...

malay writing?!!!
aiman... kenapa awak?
ahahahaha

Aiman Ariffin said...

Aliph: knp?! takleh ke?! i am malay after all k