Followers

Wednesday, February 16, 2011

Mimpi


Mimpi

Aneh betul mimpi kali ini. It was so clear. Crystal clear. I saw her, my future wife. It was just the two of us. Dia memandang aku dengan wajah yang sungguh sayu dan sedih. Aku memakai kain serba putih dan wajah aku sama macam sekarang and she was wearing all white as well. Bertudung. Cantik. 

The only thing thats bothering me is, when I look at her, I knew, that I was about to die. Looking at her for the last time and let go of my final breathe.

Scary isn't it? What can I interpret from this dream?

Death awaits me anytime soon.
Get to see the face of my future wife before I die.
It's a sign.

I wish I can draw it out. It's so clear. I wish. Banyak sangat tanda-tanda. Aku perlu dekatkan diri lagi kepadaNYA. Insyallah.

10 comments:

Riana Qistina said...

nnt jgn lupa sketch n upload it here ye

Jejentik said...

wow..
banyak2 kan la beribadah minta petunjuk..
by the way, xnak sketch ke gambar perempuan tu..hehe nak tengok gak

Nurulbadiah Lai said...

mimpi??
da lama saya xbermimpi

syafiq othman said...

wow untungnye mimpi bakal isteri...huhuhu...setau i, org mimpi2 macam ni mase akil baligh..hui3.. baru akil baligh ke aiman?? huhu apape pun mimpi tu org cakap mainan tidur...pasal ajal tu serahkan kat tuhan je lah... =)

Aiman Ariffin said...

Riana: I wish I can sketch dowh serious haha

Aiman Ariffin said...

Jejentik: itula. itu je yg termampu nak buat skang. thanx ya.

adeh kalau pandai sketch bolehla haha

Aiman Ariffin said...

Nurul: yeeee. aik? tak bermimpi ke

Aiman Ariffin said...

Syafiq: kan? itu je yg positive yg dpt drp mimpi tu hehe. Kan berserah jelah and pray for the best.

Wan Zulqhairi said...

Waaa.. dh dpt jmpa bakal isteri dlm mimpi... kuat jodoh tu..

Aiman Ariffin said...

Wan: haha ya right bro