Followers

Saturday, January 2, 2010

CuCI Day


CuCi Day

Woke up. Went downstairs. WHOA! Apa jadi ngan rumah? berselerak giler. "Oh we're cleaning up the store, it's all nearly done now" fuuh~ nasib bangun lewat hahaha if not surely kena tolong (ish jahat tol kau aiman)





Sehabis makan branch, masuk bilik tetiba rasa macam rimas giler. Bilik aku sangatla bersepah macam kena ribut taufan katrina rasanye(cehwah lebey2) so I thot maybe I should clean the study table first before I start doing some research on the upcoming assignmentS. YES.

ASS ignmentS

bukan satu tetapi dua. ADOI! malas tol. takpe aiman, nasib assignment partner kau si pandai kan. Seeeee no harm being friendly and meet new people in class wahahah siot je.

ANYWAYS, sambung balik citer. Masa aku duk kemas atas meja there were some stuff which belongs to the almari and the rak buku. Aku takleh oh. Benda2 kat almari takleh ada kat meja it's the same as Singaporian Army in Malaysian teritory (ehh? apakah? hahaha) So aku kenala kemas jugak kat situ. jadi In conclusion. KEMAS JELAH SATU BILIK NI!!

Punyala sakit hidung aku bila diserang oleh habuk2 dan debu2 yg berkepul2 terbang situ sana sini (ehh lagu situ nurhaliza plak kluar) Sokseksoksek HACHOOOOM sokseksoksek all the time. I nearly went insane. Thank God it's done now! am so satisfied with the result lol. OKAY! I'll let the pictures do the talking now. Hidung ku perlukan intensive treatment dan rehat.



sampai hati mummy nak buang kasut saya. nasib sempat rescue. It's okay my babies, papa is here



Before



After



Comic section penuh gilerz :D my precious treasure hahaha

4 comments:

syazaza ;] said...

wow. haha byk perubahan.
sya slalu teringin nk bwt camni tp.. susah btul nk kemas bilik sya. haha

Saiful Ridzuan said...

haha my room must've inspired you to clean up your room kan? hahahahaha! XD

Aiman Ariffin said...

Sya: laaaaaaa buatla. amik gamba sebelum dan selepas. best oh haha

Aiman Ariffin said...

SR: tau takpe!!! kemas sampai hidung sakit giler kot