Followers

Sunday, June 5, 2011

Kemas Bilik

Bila stress dan dah malas nak study, one of those many ways that you can distress yourself is by cleaning up your room! Some Turkish people say that "Singa itu diketahui hebat atau tidaknya ia, ialah daripada tempat tidurnya" Don't know how true that is but it goes align with the saying of "Bersih itu separuh daripada Iman" So what are you waiting for? Go spend 10 minutes from your 1440 minutes cleaning up your room!

Sempat lagi posing ngan baju lama. baru jumpa! haha
Before and After. Macam takde beza je -.-" haha!
Zam zam alakazam!
Haih, haaaaaa finally I found a nice halal 24hours shop nearby my condo. yezzah! Alhamdulillah. Every night I go there without fail. Aiyo. Tolong jimat duit boleh? takpe2. Jangan kedekut bila bab2 makanan ni. Tak baik :) ceh saje nak sedapkan hati huhahuhahuha

at Margaret St. Brisbane city, 4am in the morning makan Pizza. Mmg sah sengal -.-"


p/s: Mummy should be proud of me!


14 comments:

Rtp Farra Arisha said...

seorang pria yg rajin.

Aiman Ariffin said...

Farra: haha skang je rajin. thanx!

Qarl said...

wow. model hot nih.

thanks eh dropped by comment kat my blog yg langsung xgempak cm u.

thanks again.

gud day

Aiman Ariffin said...

Qarl: aiyo im not a model ok.

No worriesla! :) adoi tak gempakla. biasa je kot :)

liyana said...

haha..ade la beza skit2..
kne praktis lg kemas umah
(suka ati je komen org wat hehe)
mama should proud of u..haha

Aiman Ariffin said...

Liyana: puhahaha! ada jugakla kan. yes she shud!

DiriKu said...

hakhakhak...kemas bilik!!yeah...dah macam tongkang pecah seyh...finally..dah rupa macam bilik balik.... XD

Aiman Ariffin said...

Diriku: hahaha kan?! sumpah stress kalau rumah tak betul. skang Alhamdulillah. happy je bila tgk :D

Hidayah Sazali said...

Yeah! Mommy's prrrrroud of yaaaaah !

Aiman Ariffin said...

Hidayah: yes she should! haha

Mutiara Bernilai said...

eit, kamu,, nak tau satu secret tak,,

mutiara pun jenis ka|u stress akan mngemas bi|ik,sapu sana sini, |ap itu ini, basuh t0i|et, kemas dapur,,aha,,

*kate 0rg, nak tahu peribadi, kene jenguk bedr00m n t0i|et 0rg tu,, :) bagus, kamu punya kemas,, ^__^

Aiman Ariffin said...

Mutiara: kan! my mom pun slalu ckp camtu oh. haha baguih2! so i guess we're clean and pure from within as well! :) haha

Namee Roslan said...

;) banyak benda yang menarik kat blog aiman ni. dari segi gambar, gayabahasa dan ur surroundings ;)

Aiman Ariffin said...

Namee: i baru sedar ur komen kat dis post namee! haha dah lama kot.

awwwwwww u r so nicelah namee seriously. Everytime when you come to my blog, you bring nothing but sweet and kind words. I thank you so much :)