Followers

Friday, October 21, 2011

Misi ke London. Part 2

Bismillah Al Rahman Al Rahim,


Pffuuuuh! (bunyi hembusan lega yang amat) Okay. Alhamdulillah segala documents, passport, meds dan semua bagai dah di settlekan. Kalau orang Kelantan, kita orang ckp "bereh!" ok dah melalut. I think I was in the verge of dying sorting out the important documents, consent letter, changing money and all that. Yeeee bunyi je mcm keje remeh but then bila semua pun letak kat atas kepala kau. Baru kau tahu haaaaaa. 


How I feel at the moment? Penat. Since our weather agak macam maasham je memanjang (as in hujan) I'm down with a very terrible loud flu >_< Loud? Ya loud. Aku ni bila bersin, tak kira la apa orang nak cakap apa, main HACHOOOM je. Begegar satu umah lols. (only at home ya, out side I'm a very malu-malu tersipu-sipu kinda person, nak bersin pun nak taknak ahakkk)

ANYWAYS. Besok flight pagi, 10:05 am to be specific. So gotta wake up at 5.00 am. Pack what is there left to pack then VROOOM we go to KLIA. I hope everything will be fine, especially baggage wise =.=" rasanya confirm kena bayar excess baggage. If I myself have lotsa clothes, don't even think about my mom. She's 10 times worst than me.

ANYHOW. Tolong doa kan perjalanan kami berjalan dengan lancar. Smooth gitu. InsyaAllah. Doa anda amatlah dihargai. Thanx! Till then, see ya folks!

My new friends :-)
Luggage bag, Hand carry bag and Laptop bag

Kenalah pakai baju selesa bila naik flight lama-lama



20 comments:

jamilah izzati said...

wow!bestnya pi london.nak ikut!!

hehe..

jamilah izzati said...

wow!bestnya pi london.nak ikut!!

hehe..

Fakrul Airul said...

have a nice trip :)

farah unly said...

take care..hee:)

si ngokngek said...

walaupun aku tak pernah pergi..tapi dah dapat rasa dah...bestnya.hee

take care yo kt tempat orang..
the secret of power best tak??

cik yuki said...

take care ! ^^

hypersyaza said...

Aiman~~~ T_T

Punk Chopsticks said...

Eh, you buat mcm it's very hard... At least you get to go to london lah weih DX Someone here's stuck in Msia *starts crying*

XD nah just kidding. have a safe trip!

Punk Chopsticks said...

Eh, you buat mcm it's very hard... At least you get to go to london lah weih DX Someone here's stuck in Msia *starts crying*

XD nah just kidding. have a safe trip!

t a u f i k said...

aiman, bon voyage :)

Amin said...

insyallah semua berjalan lancar..nak gift dari london *tetiba haha

Aiman Ariffin said...

Izzati: jomlah! dtg ramai2 hahaha

Aiman Ariffin said...

Fakrul: thank you ya :)

Aiman Ariffin said...

Farah: insyaALlah I will :-)

Aiman Ariffin said...

ngokngek: kalau bercuti bestla kot. Belom lagi baca buku tu! once i read it ill let u know k

Aiman Ariffin said...

cik yuki: thank you!

Aiman Ariffin said...

Syaza: huhuhu :-(

Aiman Ariffin said...

Punk: nooooo. You don't get it sobs :-( oh well. lol anyways thanx for ur wish! :-)

Aiman Ariffin said...

Taufik: merci!

Aiman Ariffin said...

Amin: hahaha kalau tak excess baggage then why not? lol