Followers

Monday, October 24, 2011

Misi Ke London part.3

Bismillah Al Rahman Al Rahim,



Alhamdulillah. Selamat tiba di London although had to go through MAD INSANE TIGHT airport security, especially the emigration people . Haih. Malas nak burukkan negara orang tetapi memang betullah orang kata,

"Hujan emas di negara orang, Hujan batu di negara sendiri"

If you happen to travel here and there on a vacation. Semuanya indah belaka tetapi jika kau menetap, ada house expenses, car expenses, groceries and what not, kau mungkin pikir lebih daripada 10X kot. I always wonder. Kenapa kita as in Malaysians mengagung-agungkan negara orang bila hidup di negara kita lebih jauh bagus. Perbezaan yang sungguh ketara sekali plan tu. I honestly think these mat salleh look very highly of themselves and they DO LOOK DOWN ON Muslims, especially wanita Islam yang memakai tudung

Aku berani katakan semua ni sebab aku banyak travel. Bukan nak berlagak ye. Ini pandangan aku setelah aku menghabiskan nearly 2 years at Brisbane Australia studying and I travel to London United Kingdom quite often sebab Abang and Kakak aku belajar kat sini. So aku dapat differentiatela bagaimana mat salleh at Australia and mat salleh at UK ni camne. 

But obviously, not all of them are like that. I'm not trying to be stereotype here. I might be wrong. Mungkin hari ini aku encountered with too many rude, snobbish, immoral mat saleh kot. Who knows. Papepun Its only the first day I'm here and I already miss Malaysia.

Lastly, I'm happy to report that I've fallen in love with my sister's house. Rumah dia walaupun kecil tetapi sangatla awesome! I sleep at the attic. YES! Like how you watch it in the TV. But this one more modernla. Tak sempatla nak amik banyak2 gambar. Pictures below are the only ones that i managed to take.











18 comments:

Fakrul Airul said...

yeah! hujan emas di negeri orang, lebih baik hujan batu di negeri sendiri.... i'm very proud as Malaysian and I miss malaysia so much!!!

Aiman Ariffin said...

Fakrul: I know right! same here. Awesomeness!!

eman said...

salam ziarah... 1st time mai sini... did anyone ever mention to u about yor face look kinda an australian?hehe... btw ur right not all understand n knoe about islam dats why they judge us differently but as long as we show to them the beautiful of islam insyaAllah somedays they will understand... huuh

cik yuki said...

sy bangga menjadi anak malaysia !!

hypersyaza said...

Aiman~

AziziBasyah said...

kite memuja negara diorg sbb itu yg kite nmpak di TV dan internet..bile dah rasa sendiri hidup kat negara tu baru kite tau...ntah ape term dlm sociology..ethnocentric kot...lupe dah..tp bg yg dpt peluang gi negara org tu bagus la share benda ni utk membuka mata mereka2 yg x pernah gi...hehe~

Eyda Syahida said...

hujan emas di negeri orang, lebih baik hujan batu di negeri sendiri... tapiii... teringin nak jejak kaki kat sana... huuuu~

comel budak tu. anak buah eh? huhuh~ ;)

Aiman Ariffin said...

Eman: hello, welcome then :-)

Oh no, you are the first to say that actually hehe. Anyways, yes. So true. Biar orang buat kite jangan kita buat orang.

But I really we Malaysians would think highly of ourselves rather than mengagung2kan the mat saleh

Aiman Ariffin said...

CIk Yuki: betul tu! haha :-)

Aiman Ariffin said...

Syaza!

Aiman Ariffin said...

Azizi: thanx for lighten me up on this matter. Kan. I agree with whatever you said. Oh well. Hopefully orang sedarla. nothing in this world is all sweet and nice.

Aiman Ariffin said...

Eyda: lols. Nobody is telling u to not go there. Hopefully malaysian go there with an open eyeslah.

Yeap anak buah :-)

Ara said...

Hey Aiman, thanks for your advice. Sorry for the late reply. Been busy and dah lama tak buka blog sejak ada tumblr. hihi. =)

Aiman Ariffin said...

Ara: hey you! no worries lah. No hard feelings hehe. Oh yeke. whats ur tumblr? drop ur link. I might visit you hehe :-)

Ara said...

arayusoff.tumblr.com and yours? you ada twitter kan? i follow lah =p

Aiman Ariffin said...

Ara: I dont have tumblr :( i really dont understand how it works lol. anyways yes and i followed u in twitter too!

BeloG MTT said...

Seronoknyaaaa ! Teringin :(

Aiman Ariffin said...

MTT: kalau ada rezeki pergila :-)